Divinglady » Specials » Zwangerschap
Divinglady: Informatie van A tot Z

Zwangerschap, bevallen en het kraambed

Zwangerschap, bevallen en het kraambed Een zwangerschap is voor veel mensen een prachtige gebeurtenis in hun leven. Toekomstige ouders, maar ook toekomstige grootouders, broertjes en zusjes willen hier veel over lezen. Er wordt dan ook veel informatie aangeboden op internet. In deze special zullen artikelen geplaatst worden over specifieke onderwerpen die te maken hebben met de zwangerschap, het bevallen of het kraambed.
Omdat er veel informatie is over zwangerschap en alles hier omheen, kan niet alles in deze special worden beschreven. Zijn er onderwerpen waar u wat over wilt lezen? Laat dan een reactie achter en er zal zo snel mogelijk een artikel over gepubliceerd worden. De informatie in mijn artikelen komt uit boeken die door zowel verloskundigen, als gynaecologen (en iedereen die hiervoor wordt opgeleid) wordt gebruikt en is dus erg betrouwbaar.

Trombose in het kraambed

Als een vrouw bevallen is, ligt zij veelal in bed. Dit brengt een risico met zich mee, namelijk kans op trombose.

Bloedverlies in de eerste helft van de zwangerschap

Vaginaal bloedverlies in de eerste helft van de zwangerschap komt bij vijftien tot twintig procent van alle zwangerschappen voor. Bij vaginaal bloedverlies aan het begin van de zwangerschap, is er een…

Zwanger en vegetariër

Tijdens de zwangerschap is voeding heel belangrijk. Het is nodig dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt door een gezond en gevarieerd eetpatroon. Maar hoe zit dat als je vegetarisch eet?
Gepubliceerd door Divinglady op 23-07-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!